Nieuws

BK Flow pannen met korting

BK Flow pannen tot wel 70% korting kopen bij Lukoil.

Vergroot kookgemak in de keuken met de BK Flow pannenserie. Deze gebruiksvriendelijke pannen zijn voorzien van een handig en uniek afgietsysteem. Met een simpele kwartslagdraai vergrendel je het deksel onder de zwarte siliconen stoppers. Zo kun je op een eenvoudige manier met twee handen afgieten. De steelpan kun je zelfs met één hand afgieten!

BK pannen van hoogwaardig edelstaal

De pannen zijn gemaakt van hoogwaardig edelstaal en hebben een ingekapselde sandwichbodem. Hierdoor warmen ze sneller op en wordt de warmte gelijkmatig verdeeld. De pannen hebben hooggeplaatste grepen waardoor er grote porties in één keer bereid kunnen worden en de pannen zeer compact stapelbaar zijn. Tevens zijn de pannen goed te hanteren dankzij het lichte gewicht én aan de binnenzijde voorzien van een nauwkeurige maatverdeling. De BK Flow serie is op elke warmtebron te gebruiken, zelfs op inductie. Na gebruik kunnen de pannen gereinigd worden in de vaatwasmachine. Op deze pannenset zit vijftien jaar BK-garantie.

Red Dot Design Award

Deze serie heeft een Red Dot Design Award gewonnen vanwege het onderscheidend en functionele design!

Vanaf maandag 12-3 ontvangt u bij iedere getankte 5 liter een spaarzegel, waarmee u kunt sparen voor korting op super mooie BK pannen. Tegen inlevering van een volle spaarkaart = 3 zegels, kunt u als Lukoil klant een schaal kopen voor tot wel 70% korting op de originele winkelwaarde.