Nieuws

Nieuwe menukaart Perszè Meerkerk & Geldermalsen

Nieuwe menukaart bij Perszè Meerkerk en Geldermalsen

In onze vestigingen in Meerkerk en Geldermalen zijn wij gestart met een nieuwe menukaart. Vanaf nu kun je hier naast de lekkerste broodjes van Perszè ook kiezen voor heerlijke grill en bakplaatgerechten die wij vers voor jou bereiden. In Geldermalsen kun je daarnaast ook terecht voor heelijke verse friet

Deal?

Ook nieuw zijn 3 scherpe deals die je niet mag missen. Zo kun je kiezen voor een ontbijtdeal, een 12 uurtje of een tussendoortje voor een wel heel vriendelijk prijsje.Verder hebben wij ook het assortiment sappen uitgebreid en je naast een verse jus d’Orange ook kiezen voor een heerlijke Yoghurt Aardbei shake, Sinaasappel-kiwi en Sinaasappel aardbei.

Online bestellen in Meerkerk en Geldermalsen tijdelijk niet mogelijk

Omdat wij nog bezig zijn met het online inrichten van het nieuwe assortiment is het tijdelijke niet mogelijk om online te bestellen bij onze vestigingen in Meerkerk en Geldermalsen. Het is wel mogelijk om vooraf telefonisch te bestellen, wij zorgen er dan voor dat jouw bestelling op de afgesproken tijd klaar staat. Bel ons 2 uur van tevoren zodat wij voldoende tijd hebben om jouw bestelling klaar te maken.

Aangepaste openingstijden Meerkerk

Om nog meer te kunnen genieten van ons nieuwe bakery concept hebben wij de openingstijden voor onze vestiging in Meerkerk aangepast. Vanaf nu kun je terecht op de volgende tijden:

ma - vrij:
zaterdag:
zondag:
06:30-18:00
08:00-16:00
10:00-16:00

Bestellen in Meerkerk? Bel 0183-359360

Bestellen in Geldermalsen? Bel 0345-571818

Online bestellen bij de andere vestigingen is gewoon mogelijk!

Zien we je snel?

Voldoende reden om te komen proeven van het vernieuwde assortiment bij Perszè Meerkerk en Geldermalsen Vanzelfsprekend kun je ook in de andere vestigingen terecht voor heerlijke belegde broodjes. Hopelijk zien we elkaar snel.

Bekijk de nieuwe kaart >>

Bekijk de frietkaart >>  Alleen verkijgbaar in Geldermalsen!