Autohopper

Tankstation BP Middelweerd is in januari 2019 gestart met het verhuren van personenauto’s en bestelbussen voor de particuliere en zakelijke markt. In samenwerking met de bestaande verhuurmaatschappij Autohopper is er een verhuurafdeling opgezet binnen dit bekende tankstation in Harmelen.

Goedkoop een auto of bestelbus huren in Harmelen!

Bij tankstation BP Middelweerd in Harmelen kan je eenvoudig, snel en goedkoop een auto of bestelbus huren. Kom je uit Harmelen, Vleuten of De Meern? Dan ben je bij Autohopper Harmelen autoverhuur aan het juiste adres.

In onderstaand overzicht kan je makkelijk (24/7) een auto reserveren of prijsberekening maken. Heb je liever telefonisch contact? Bel 0348-445590

Kies het juiste model

Nuttige tips

- Je huurt een luxe & nieuwe auto;
- Scherpe, transparante prijzen;
- Geen verrassingen achteraf door onze heldere verhuurvoorwaarden;
- Met ruim 100 locaties altijd bij jou om de hoek.

De no-nonsense autoverhuurder

Heb je een kleine auto nodig om even op (zakelijk) bezoek te gaan, een ruime station of personenbus voor een vakantie,  dan is Autohopper Harmelen de juiste autoverhuurder voor jou. Ook verhuren wij een brede range van bestelbussen. Van een kleine bestelbus (6m3) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift (20m3) wat ideaal is voor een verhuizing. Dit tegen scherpe tarieven met goede en transparantie condities zonder addertjes onder het gras. Wil je heel goedkoop een auto huren dan huur je onze  bestickerde promo auto al voor € 25,- per dag. Dat noemen wij nou No-Nonsense!!