Tankstations

Zuijl en Weerd tankstations

Zuijl en Weerd Lukoil en BP tankstations zijn te vinden op diverse locaties waar wij de meest voorkomende brandstoffen aanbieden, wij zijn het juiste adres voor het tanken van benzine, diesel, lpg, CNG en LNG.

Daarnaast bieden wij een ruim randassortiment aan waaronder vers belegde broodjes, snacks, koffie en frisdranken. Hiervoor kun je op al onze locaties terecht in de gezellige Perszè Bakery die van alle gemakken is voorzien. Overal bieden wij gratis WIFI en zijn de tafels voorzien van geïntegreerde stroompunten, een ideale plek dus om af te spreken met een zakenrelatie of ter voorbereiding van een presentatie.

In onze shops kun je terecht voor allerhande produkten zoals snoepwaren, lectuur en streek produkten, ook hebben wij een ruim aanbod autoaccessoires. Tevens kun je bij ons terecht voor leuke cadeau’s die wij graag origineel verpakken zo kom je nooit met lege handen op een feestje.

Service vinden wij zeer belangrijk, je kunt bij ons de bandenspanning weer op peil brengen en jouw auto professioneel laten reinigen in een van onze moderne carwash installaties of in één van de doe-het-zelf wasboxen. Onze BP vestiging kun je vinden in Harmelen, de Lukoil vestigingen zijn in Meerkerk, Gorinchem, Oosterhout en Geldermalsen. Voor meer informatie over een vestiging kun je de pagina bekijken en eventueel een vraag stellen.