Autohopper autoverhuur

Goedkoop een auto huren in Harmelen en Woerden!

24/7 een personenauto reserveren of prijsberekening maken kan hier. Heb je liever telefonisch contact? Bel 0348-445590.

Bestelbus of bakwagen huren?

Bekijk hier het aanbod >

Kies het juiste model

 

Nuttige tips

✔︎ Je huurt een luxe & nieuwe auto
✔︎ Scherpe, transparante prijzen
✔︎ Geen verrassingen achteraf door onze heldere verhuurvoorwaarden
✔︎ Met ruim 100 locaties altijd bij jou om de hoek

Wintersportactie

Ga jij deze winter op wintersport of gewoon lekker op vakantie? Dan hebben wij een leuke actie voor je!
Huur je deze winter voor minimaal één week een auto of personenbus dan krijg je het volgende er gratis bij:

✔︎ 1.400 vrije km's (normaal 700)
✔︎ Winterbanden
✔︎ Sneeuwkettingen
✔︎ Navigatie

De no-nonsense autoverhuurder

Heb je een kleine auto nodig om even op (zakelijk) bezoek te gaan, een ruime station of personenbus voor een vakantie,  dan is Autohopper Harmelen de juiste autoverhuurder voor jou. Dit tegen scherpe tarieven met goede en transparantie condities zonder addertjes onder het gras. Wil je heel goedkoop een auto huren dan huur je onze  bestickerde promo auto al voor € 25,- per dag. Dat noemen wij nou No-Nonsense!! 

Auto huren in Harmelen?

Goedkoop een auto huren in Harmelen, Woerden of Maarssen? Dan ben je bij Autohopper Harmelen aan het juiste adres! Tankstation BP Middelweerd is in januari 2019 gestart met het verhuren van personenauto’s en bestelbussen voor de particuliere en zakelijke markt. In samenwerking met de bestaande verhuurmaatschappij Autohopper is er een verhuurafdeling opgezet binnen dit bekende tankstation in Harmelen.

Wij verhuren de nieuwste personenauto's voorzien van alles wat je nodig hebt: airco, audiosysteem en altijd vijf deuren. Wel zo handig! Een huurauto van Autohopper Harmelen is altijd maximaal twee jaar oud. Zo ben je verzekerd van een degelijke, goede huurauto die nog niet zo veel kilometers heeft gereden. Huur je bij Autohopper, dan huur je altijd voor een scherpe en ronde prijs, heldere voorwaarden en altijd zonder addertjes onder ’t gras. Alle prijzen zijn namelijk inclusief btw, all-risk verzekering, pechhulp en 100 vrije kilometers per dag (daarna € 0,18 / km.). Dat is nou de no-nonsense autoverhuur van Autohopper. Dus, auto huren in Harmelen? Ga dan hophop, naar Autohopper! 

Kom je uit Harmelen, Vleuten, Woerden of De Meern? Dan ben je bij Autohopper Harmelen autoverhuur aan het juiste adres.

Zakelijk een auto huren of shortleasen?

Heb je zakelijk behoefte aan flexibele mobiliteit voor korte of lange periodes? Speciaal voor onze zakelijke klanten die regelmatig een auto of bestelbus huren hebben wij zakelijke tarieven. Wil je hier meer informatie over? Neem dan even contact op met onze verhuur afdeling. Telefoon: 0348-445590 of mail: autohopper@zuijlenweerd.nl.