Carwash

Professioneel auto wassen bij een Zuijl en Weerd vestiging

Goed onderhoud is belangrijk voor uw auto. Wij maken gebruik van de modernste carwash installaties, die uw auto grondig wassen en er voor zorgen dat u representatief voor de dag kunt komen. Wij bieden diverse programma’s voor het wassen van uw auto aan.

Wasbox

Wasboxen

Maak zelf je auto schoon in een van onze wasboxen. De wasboxen kennen diverse programma's om jouw auto een grondige reinigingsbeurt te geven. Je kunt hiervoor terecht bij onze vestigingen

Na het wassen kun je ook de auto van binnen reinigen

Nuttige tips

Voorreiniging
Reinig de auto vooraf met een hogedruk reiniger zodat het ergste vuil er af is, gebruik hierbij nooit een borstel. Vergeet niet om ook de binnenkant van de wielkasten en de dorpels mee te spoelen
Voor het betreden van de carwash
Zorg voor zo min mogelijk uitstekende en los zitende onderdelen. Verwijder de antenne, klap de buitenspiegels en de ruitenwisser in. Getunde auto’s moeten ook spoilers, bumpers, skirts en uitlaten goed controleren of deze stevig vast zitten. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor het loslaten van onderdelen!
In de wasstraat
Zorg ervoor dat de ramen en deuren goed gesloten zijn, indien je in de auto blijft zitten zorg er dan voor dat de inzittenden de ramen en deuren niet kunnen openen. Let ook goed op het schuifdak! Heb je een cabrio, dan dien je goed re controleren of er kieren zijn waar water door kan komen. Tijdens het wassen dienen de motor en verlichting uitgeschakeld te worden.
Na het wassen
Wacht met wegrijden totdat de roldeur open is. Rij de wasstraat uit naar een van de opstelplaatsen. Controleer of er geen onderdelen los zijn of missen en gebruik de stofzuiger om de auto van binnen te reinigen. Tijdens het stofzuigen verzoeken wij de radio, motor en verlicht uit te zetten.
Tips
Heb je gekozen voor hotwax dan kan er wax op de ramen blijven zitten. Deze zal vanzelf verdwijnen of je kunt de ramen reinigen met warm water met spiritus, reinig ook de ruiterwisserbladen.

Neem een doek waarmee je de deurstijlen en de binnenkant kunt droogmaken.

Controleer na een wasbeurt ook de bandenspanning en de vloeistoffen (olie en water)

Vestigingen

BP Middelweerd
Lukoil Meerkerk
Lukoil Geldermalsen
Lukoil Oosterhout
Lukoli Gorinchem