Nieuws

Speelplezier voor de kids en parfum voor hem en haar

 Vanaf 15 november tot en met 31 januari heeft Lukoil weer leuket spaaracties.

Voor de kinderen Plus-Plus speelgoed en Parfums voor hem en voor haar

Plus-Plus speelgoed

Plus-Plus© is afkomstig uit Denemarken en wordt verkocht over heel de wereld. Vanaf november 2013 is het bouw- en constructie speelgoed ook verkrijgbaar in Nederland. Plus-Plus bestaat uit bouwsteentjes van twee aaneengesloten plus-vormen. Van het simpelweg in elkaar schuiven van de bouwteentjes tot het maken van ingewikkelde 2D en 3D creaties, het is allemaal mogelijk met Plus-Plus! De gladde textuur van de bouwsteentjes van Plus-Plus voelt prettig aan. Hierdoor is het materiaal heel geschikt voor zowel jongere als oudere kinderen. 

Deze doosjes zijn speciaal voor Lukoil gemaakt en dus niet verkrijgbaar in de winkel

World senses Parfum

Met World Senses heb je top geuren voor een super prijs. Alle geuren zijn gebasseerd op wereldsteden en hebben een fantastische geur. Deze geuren zijn niet in de winkel te koop. Enkel online. Er zijn 3 verschillende dames geuren, 3 heren geuren, 1 geuren giftset voor dames, 1 geuren giftset voor heren. De orginele online prijs voor de parfums is 44,95, de Lukoil spaar prijs 7,50, dat is een korting van 83%. 

De orginele online prijs voor de parfums is 44,95, de Lukoil spaar prijs 7,50, dat is een korting van 83%. De originele prijs voor de giftset is 34,95, de Lukoil spaarprijs 7,50, dat is een korting van 78%. Een mooie december tip!