Nieuws

Lukoil Fleet card

De Lukoil fleet card

De slimste manier om uw brandstofkosten te verlagen.

 Altijd de scherpste prijs
✓ 1000 stations in de Benelux
 Uitstel van betaling
✓ Tijdwinst en controle
✓ Veiligheid en flexibiliteit
 Persoonlijke service

Alles is GRATIS

Er zijn geen kosten verbonden aan de aanvraag noch aan het gebruik van de LUKOIL Fleet Card en de bijbehorende diensten.

Gegarandeerd de scherpste prijs

Wij garanderen u de beste contractuele korting op de markt. Bovendien betaalt u altijd de voordeligste prijs. Is de pompkorting op het station waar u tankt hoger dan uw contractuele korting, dan factureren wij u het laagste tarief. U betaalt dus geen euro te veel.

Een netwerk van meer dan 1000 stations

Met 260 LUKOIL tankstations in de Benelux en 780 partner-stations is er altijd wel een tankstation in de buurt waar u met uw LUKOIL Benelux kaart terecht kunt. Kiest u voor een LUKOIL tankkaart Nederland dan kunt u naast onze LUKOIL stations ook terecht bij onze partnerstations, waaronder TAMOIL, TINQ, GULF, D.C. Berkel (Truck Easy,...), De Meeuw, Kusters en Hulshof.

Tijdwinst

Minder administratieve rompslomp dankzij onze automatische en digitale facturatie.

Betere controle dankzij
LUKOIL Card Online

LUKOIL Card Online biedt u een overzicht van alle brandstoftransacties, in realtime en zonder meerkosten. Zo beschikt u over een handige controle-, analyse- en rapporteringstool. Verbruikslimieten kunnen worden ingesteld per kaart, per dag, per week en per maand. En bij onregelmatigheden ontvangt u automatisch een alarm.

Veiligheid en flexibiliteit

Dankzij uw PINcode kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week en in alle veiligheid tanken bij alle tankstations van ons netwerk in Nederland.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u terecht bij een Zuijlenweerd Lukoil tankstation in Meerkerk, Geldermalsen, Gorinchem of Oosterhout.