Lukoil Geldermalsen

Contactgegevens

LUKOIL Geldermalsen
Plettenburglaan 1
4191 PG Geldermalsen

geldermalsen@zuijlenweerd.nl

0345-571818

Openingstijden

ma - vrij:
zaterdag:
zondag:
06:00-20:00
07:00-17:00
11:00-17:00

Diensten

Brandstoffen
CNG
LNG
Perszè Bakery
Carwash installatie
3 Wasboxen
2 Stofzuigplekken
WIFI
Jet van Zuijlen
Wij zijn uw ideale tussenstop om te genieten van een heerlijk broodje.
Keurmerk voedselveiligheid 2017

Lukoil tankstation Geldermalsen

Is een tankstation aan de rand van de stad Geldermalsen, bij industrieterrein ‘Hondsgesmet’. Je kunt hier terecht voor de meest voorkomende brandstoffen zoals benzine, diesel en CNG.
Het station is van alle gemakken voorzien. Zo zijn er ruim voldoende opstelplekken om jouw auto te voorzien van nieuwe energie. Locatie heeft een carwash en drie wasboxen, die samen met de stofzuigers jouw auto weer stralend voor de dag laat komen. Ook is er een luchtunit om jouw banden weer op niveau te krijgen.

Lukoil shop

In de shop kunt je terecht voor diverse food en non food producten zoals snoep, ijs en snacks maar ook een groot aanbod aan accessoires voor jouw auto. In de cadeauhoek kun je terecht voor originele cadeaus, zodat je nooit met lege handen hoeft aan te komen.

Bij dit Lukoil tankstation is tevens een kleine afdeling met levensmiddelen waar je terecht kunt voor de (vergeten) boodschappen

Het team van Lukoil Geldermalsen heet je van harte welkom in hun gezellige tankstation. Wij doen onze uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. en voorzien je graag van goed advies. Hopelijk mogen wij jou binnenkort begroeten bij Lukoil tankstation Geldermalsen zodat je het zelf kunt ervaren

Persze

Perszè broodjes en snacks Geldermalsen

Binnen kunt je heerlijk genieten van vers belegde broodjes uit onze Perszè bakery, een fris drankje of heerlijke snack. In het tankstation staan diverse tafels waar je rustig het bestelde eten en drinken kunt nuttigen. Je kunt gebruik maken van het gratis WIFI netwerk en er zijn voldoende punten om jouw apparatuur van stroom te voorzien.

ma - vr:
zaterdag:
zondag:
07:00-16:00
10:00-14:00
Gesloten

Online bestellen Geldermalsen