Bus huren Harmelen en Woerden

Bestelbus huren in Harmelen en Woerden.

(24/7) een bus reserveren of prijsberekening maken kan in onderstaand overzicht. Heb je liever telefonisch contact? Bel 0348-445590

Personenauto huren?

Bekijk hier het aanbod >

Kies een model bestelbus of bakwagen

Nuttige tips

✔︎ Je huurt een luxe & nieuwe auto
✔︎ Scherpe, transparante prijzen
✔︎ Geen verrassingen achteraf door onze heldere verhuurvoorwaarden
✔︎ Met ruim 100 locaties altijd bij jou om de hoek

Wintersportactie

Ga jij deze winter op wintersport of gewoon lekker op vakantie? Dan hebben wij een leuke actie voor je!
Huur je deze winter voor minimaal één week een auto of personenbus dan krijg je het volgende er gratis bij:

✔︎ 1.400 vrije km's (normaal 700)
✔︎ Winterbanden
✔︎ Sneeuwkettingen
✔︎ Navigatie

Een ruime of bus of verhuiswagen huren in Harmelen en Woerden

Ga je naar een andere woning verhuizen of hmoet je grote spullen vervoeren? Dan huur je bij Autohopper Harmelen voor een scherpe prijs een bestelbus, verhuisbus of bakwagen. Wij hebben in onze huurvloot een brede range aan bestelbussen in diverse formaten. Van een kleine bestelauto met een inhoud van 6m3 (bijv. Renault Trafic) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift met een inhoud van 20m3 (handig voor verhuizingen of het vervoeren van zware spullen). En in al onze bussen mag je gewoon met een normaal B-rijbewijs rijden. Lekker handig toch?

Een busje huren vanaf € 65 per dag

Voordelig verhuizen of veel producten vervoeren? Huur één van onze betrouwbare bestelbussen of bestelwagens. Wij zorgen voor de veiligheid en checken de bussen volledig van binnen en buiten voordat wij deze aan onze klanten meegeven, uiteraard zonder hiervoor extra kosten in rekening te brengen. Wij doen er alles aan om onze klanten zorgeloos op weg te helpen en houden ons wagenpark in goede staat. Onzwe busjes en bakwagen zijn luxe uitgerust en beschikken allemaal over airconditioning en audio installatie. Mocht u speciale wensen hebben dan horen wij dit graag zodat wij samen met u naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Personenbus huren?

Niet verhuizen, maar wel met meerdere mensen op pad? Huur dan een personenbus bij Autohopper Harmelen. Gezellig met z’n allen in één personenbus naar jullie bestemming. Beter dan achter elkaar aan rijden en het is vaak ook nog eens goedkoper omdat je maar voor één auto benzine betaalt. Ook ideaal voor een fiets uitstapje of wintersport. Je mag al onze busjes gewoon besturen met je B-rijbewijs. Reserveer hier eenvoudig je gewenste bus en huur jouw busje bij Autohopper Harmelen

Huur eenvoudig een bestelbus online

Bij Autohopper Harmelen en Woerden kunt eenvoudig uw bus huren via de website van Zuijlenweerd Harmelen. Maak een keuze uit het assortiment met verschillend laadruimtes van 6m3, 11m3 of 20m3 en reserveer de gewenste bestelbus via de site. Tevens kunt u aangeven welke extra's, zoals navigatie, trekhaak of spanbanden u wenst. Daarnaast kunt u ook een bestelbus gebruiken voor de wintersport en gelijk passende sneeuwkettingen en een verzekering voor het buitenland meebestellen.